UA-113593353-2

За нас

 

 Вече няколко години украсяваме важните събития в живота на клиентие ни, сватби, кръщенета, рожденни дни, юбилеи, бебшки погачи и фирмени партита. Някои от тях се обръщат към нас, не само  за такива поводи , а и всеки път, когато им потрябва красив и стилен подарък, с който да направят  добро впечатление.

 Така този сайт стана необходимост за нас и ето го, вече е готов!

Сега можем да сме полезни на повече хора, да им спестим време и усилия в забързаното ежедневие, като изберат подаръка си при нас, а  ние го доставим където трябва.

Предлагаме подаръци за всеки повод, но сме отделили специално място за сватбените подаръци и аксесоари, за всичко необходимо за едно стилно и красиво кръщене, или погача на малкото ви съкровище!

Ако не живеете в голям град, но искате всичко да бъде перфектно за големият ден,  може да изберете сватбени подаръци за гости, сватбени свещи, украса за шампанско и чаши, кошнички с късмети, покани, бутониери, гривни, диадеми за шаферки, бокал за църквата,букет за хвърляне, книга за пожелания, сватбен албум.

Ако подготвяте кръщене, имаме всичко необходимо за да остане този празник незабравим.

От красивите свещи за църква , бурканче за мед, шишенце за миро, кърпа с декорация,  малки кръстчета с които да закичите гостите си, подаръчета за гости, книга за пожелания, албум за снимки.

Задвижван от OpenCart.